Wat is Massagetherapie:

Massagetherapie is een vorm van klachtenbehandeling waarbij  verschillende massagemethodes worden gecombineerd.  Massage is een effectieve behandelwijze zonder veel vervelende bijwerkingen. Het heeft een heilzame werking op lichaam en geest.

Veel mensen herkennen de volgende verschijnselen:

- Lichamelijk klachten, bv nek/rug en schouderklachten, spierpijn, vermoeide armen/benen, spanningshoofdpijn of migraine.

- Geestelijke klachten, zoals bv. burn-out, chronische vermoeidheid, stress, of "uit balans" voelen.

Dit is nog maar een greep uit een lange lijst van redenen, waarom ook u baat kunt hebben bij massagetherapie.

Ook voeding speelt een rol bij uw gezondheid en welzijn. Voedingsstoffen zijn de bouwstenen van ons lichaam. Is bepaalde voeding niet goed voor ons, dan bouwen we een lichaam met gebreken en ongemakken. U kunt hierover advies krijgen. Door bewuster met voeding om te gaan kan het lichaam sneller herstellen.

Natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor uw verhaal. De eerste behandeling is meestal 1 uur. Hierin zit een intakegesprek om meer informatie te krijgen over de klacht en het ontstaan hiervan. Daarna zal begonnen worden met de behandeling.

Massagetherapie gaat uit van het zelfgenezend vermogen van uw lichaam, en helpt het natuurlijk evenwicht te herstellen of te verbeteren. Er wordt niet alleen gekeken naar de symptomen, maar ook naar de mogelijke oorzaken van de klacht(en). Zo komt u weer in uw kracht en krijgt u weer nieuwe energie.


Praktijk voor

massagetherapie,

sport- en

ontspanningsmassage.