Stoelmassage :

Een stoelmassage is een massage die gegeven wordt op een ergonomische stoel die alle lichaamsdelen op een ontspannen wijze ondersteunt.

Stoelmassage is heel laagdrempelig en is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen en heupen. De drukpuntmassage wordt door de kleding heen gegeven en er wordt geen olie gebruikt. In overleg is dit wel mogelijk en soms handiger, als dit nodig is voor de behandeling, of als u niet op de massagetafel kunt of wilt liggen. Deze massage zorgt er voor dat de energiebanen worden gestimuleerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Een stoelmassage is voor iedereen geschikt, maar speciaal voor mensen die:


Stoelmassage wordt aangeraden bij rug-, schouder-, en nekklachten, stress en spanning, vermoeidheid, ter voorkoming van RSI, spanningshoofdpijn etc.

Een stoelmassage is te reserveren voor 30 minuten. Een stoelmassage geeft als resultaat, een betere doorbloeding, toegenomen energie en concentratie, vermindering van lichamelijke klachten, lichamelijke en geestelijke ontspanning. Na een stoelmassage kun je weer fit en fris je dag vervolgen.Praktijk voor

massagetherapie,

sport- en

ontspanningsmassage.